Μαυρίκος: Δεν υπάρχει εκβιασμός- Μουσάς και Κάντζου είχαν σχέση (καυτοί διάλογοι)

Αρνείται τις κατηγορίες για εκβιασμό ο εκδότης Π. Μαυρίκος και υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Μουσάς να εκβιάζει την Κάντζου γιατί είχαν… ερωτική σχέση!!!

Από τις 13.00 και χωρίς την παρουσία συνηγόρων οι τρεις κατηγορούμενοι για εκβίαση απολογούνται στον 1ο ειδικό ανακριτή, αρνούμενοι τις βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται και μάλιστα με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Ο δημοσιογράφος Π. Μουσσάς, ο οποίος «ακούγεται» περισσότερο στις συνομιλίες να κανονίζει επαφές, υποστηρίζει ότι τα αδικήματα που τον βαρύνουν είναι αβάσιμα και στηρίζονται στην μία και μοναδική μαρτυρία μίας γυναίκας.

Όπως λέει οι επαφές και οι συνομιλίες του εμπίπτουν στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας αλλά και της επιδίωξής του να εξασφαλίσει διαφήμιση για τα έντυπα που εργαζόταν χωρίς να χρησιμοποιεί άλλα μέσα. Όσον αφορά στις ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες ο ίδιος φέρεται να ακούγεται να απειλεί την Κάντζου βάζοντας στο στόχαστρο το ανήλικο παιδί της, ο κατηγορούμενος αντέκρουσε λέγοντας:

«Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επιδίωξη απειλής για το παιδί, πολύ περισσότερο αφού υπήρχε πολυετής γνωριμία. Γνώριζα το παιδί από μωρό. Από τις αποσπασματικές απομαγνητοφωνήσεις δεν προκύπτει καμία απειλή, αντίθετα προκύπτει ο διάλογος που υπήρχε και το ενδιαφέρον μου να ρωτάω τη μητέρα για το παιδί της».

Από την πλευρά του ο εκδότης της «Ακρόπολης» Παν. Μαυρίκος απέδωσε την εμπλοκή αλλά και την σύλληψή του στο γεγονός της θυματοποίησής του από επιχειρηματικά συμφέροντα λόγω της δημοσιογραφικής του πένας.

Υποστήριξε δε ότι όσα ακούγονται στις συνομιλίες είναι πίσω από την πλάτη του με δύο πρόσωπα που γνωρίζονται πολύ καλά. Το όνομά μου και η εφημερίδα μου χρησιμοποιήθηκαν από τον Μουσά στις συνομιλίες του με την Κάντζου σαφώς εν αγνοία μου είτε για να δείξει τις δυνατότητες επιρροής που στην πραγματικότητα στερείται και να εντυπωσιάσει είτε επειδή σκόπιμα χρησιμοποιήθηκε από τη στενή φίλη του Κάντζου» λέει ο εκδότης.

Μάλιστα ο Π. Μαυρίκος υποστηρίζει ότι μέσα από τις συνομιλίες προκύπτει πως Μουσσάς και Κάντζου είχαν ερωτική σχέση, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο εκβίασης σε βάρος της, αφού το κλίμα είναι πάντοτε εύθυμο και χαλαρό.
Οι καυτοί διάλογοι Μουσά-Κάντζου

Μεταξύ άλλων ο Μαυρίκος επικαλείται τις εξής συνομιλίες:
• Κάντζου: Δεν είμαι ξανθιά… Είμαι μελαχρινή
• Μουσάς: Είσαι σέξυ θεία Λόλα
• Κάντζου: Χαχαχα… Έλα… Έλα
Αλλος διάλογος:
• Κάντζου: Θα με πας που θα με πας για μασάζ. Τι είπες..;
• Μουσάς: Δε σε πάω για μασάζ εγώ θα σου κάνω μασάζ αγάπη μου μη μπερδεύεσαι!
• Κάντζου: Αααααα… Ααααα… Πονηρούλη, πονηρούλη!
• Μουσάς: Ξέρω να κάνω και μασάζ!
• Κάντζου: Ξέρεις να κάνεις και μασάζ μαζί με όλα τα άλλα;
Ο κατηγορούμενος πάντως υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες.