Μαρτυρία: 13χρονο κορίτσι έπεσε φλεγόμενο στο κενό

Τις τελευταίες στιγμές της 13χρονης που έχασε τη ζωή της μέσα στη φωτιά που καίει την Αττική, πέφτοντας από μεγάλο ύψος στο κενό στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες.

Ξετυλίγονται ώρα με την ώρα οι ιστορίες των ανθρώπων που αντιμετώπισαν τις φλόγες στην Ανατολική Αττική και εκείνων που έχασαν τη ζωή τους μέσα στη φωτιά. Ανάμεσά τους και ένα 13χρονο κορίτσι, που εγκλωβίστηκε στη φωτιά και πήδηξε τυλιγμένο στις φλόγες από μεγάλο ύψος στο Κόκκινο Λιμανάκι χάνοντας στη ζωή της πέφτοντας με ορμή στα βράχια.

Ο Ανδρέας και η Μαρία Πάτσιου κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν το περιστατικό, όπως εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια τους, το απόγευμα της Δευτέρας. Η φωτιά πλησίασε στο σημείο γύρω στις 19.00 το απόγευμα με το ζευγάρι να καταφεύγει όπως, όπως στη θάλασσα. Μισή ώρα αργότερα, η κυρία Μαρία περιγράφει τις κραυγές του παιδιού που έπεφτε στο κενό τρομοκρατημένο από τη φωτιά πίσω της.

“Όταν βγήκα από τη θάλασσα και κρύφτηκα πίσω από μια μεγάλη σπηλιά, άκουσα την κραυγή ενός παιδιού και άκουσα να πηδάει ένα άτομο” αναφέρει και προσθέτει. “Ήταν και καμμένη, τα πόδια της φαίνονταν μαύρα καμμένα. Το παιδί είχε τελειώσει, μόνο του εκεί.”

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία: