Μαξίμου προς Νέα: Ο κ. Ψυχάρης σε μεγάλη απελπισία

«Ανθρακες ο θησαυρός», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού το δημοσίευμα Των Νέων, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας παρέλειψε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του τη συμμετοχή του σε εταιρεία ως το 2010.

Στην ανακοίνωσή του, με τίτλο «η παρακμή μια ιστορικής εφημερίδας», επιτίθεται στον Στάυρο Ψυχάρη, λέγοντας ότι «πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία» και παράλληλα, επισημαίνεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είχαν δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη εταιρία.

Τι λέει η ανακοίνωση

«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα “Νέα” δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη.

Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!

Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή! Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!

ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των “Νέων” έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο “Πρώτο Θέμα” το 2009 (9/8) και στα “Παραπολιτικά” το 2012 (22/9).

ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις “πόθεν έσχες” του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας».