Λαφαζάνης: Οπερετική κυβέρνηση-Εχουν και ποινικές ευθύνες

«Τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια ”διαφοροποιήσεων”, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τα μεγάλα αδιέξοδα και την αποσύνθεση μιας οπερετικής κυβέρνησης, που καταστρέφει τον τόπο», δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι έχουν και «ποινικές ευθύνες».

Στη σκληρή του δήλωση, τονίζει ότι αυτά «τα εσωκυβερνητικά παιχνίδια διαφοροποιήσεων των συνενόχων για εθνικά εγκλήματα, εμπαίζουν τον λαό».

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας Αλ. Τσίπρας προχωράει στο μέγα εθνικό έγκλημα του ξεπουλήματος του Λιμανιού του Πειραιά, ενώ την ίδια στιγμή παραδίδει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στην Τράπεζα Πειραιώς για καταλήστευση και για ”λουκέτο”, τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια, δήθεν ”διαφοροποιήσεων” από αυτές τις εγκληματικές πολιτικές, δεν αφορούν κανέναν, ενώ υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τον εμπαίζουν», αναφέρει.

«Ο Αλ. Τσίπρας και οι συναρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να γνωρίζουν ότι είναι συνυπεύθυνοι για μεγάλα εθνικά εγκλήματα και για την διάλυση του παραγωγικό δυναμικού που έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα. Έχουν όλοι μαζί πολιτικές και ποινικές ευθύνες, τις οποίες δεν πρόκειται να αποφύγουν. Πολύ γρήγορα θα πληρώσουν», τονίζει ο κ. Λαφαζάνης.