Ξεπόρτισε ο Ουίλιαμ

Το έχει ξαναγράψει η στήλη πως κάποιες διάσημες οικογένειες τις κυνηγάει ένα περίεργο κάρμα που επαναλαμβάνεται από γενιά σε γενιά. Μετά τον κρυφό –που όλοι γνώριζαν- έρωτα του Κάρολου με την τότε “πρώην” του Καμίλα, ελπίζουμε, όλοι παγκοσμίως, να μην συμβαίνει το ίδιο με τον υιό Ουίλιαμ και την πρώην του Τζέσικα.

Γιατί ο Ουίλιαμ, βρέθηκε στο γάμο της πρώην του, πασχαλιάτικα, χωρίς την Κέιτ. Την άφησε μόνη με τα παιδιά στο παλάτι. (Εντάξει έμειναν μαζί της και οι δέκα κουβερνάντες των παιδιών, οι μάγειροι και το προσωπικό κουζίνας και σερβιρίσματος, καθώς και όλο το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό του παλατιού. Ελπίζουμε να τα βγάλει πέρα το κορίτσι χωρίς τον Ουίλιαμ).
Ο γάμος της «πρώην» Τζέσικα ή Τζίκα Κρεγκ έγινε το Σάββατο σε ένα υπαίθριο χώρο στην Κένυα, ενώ την προηγούμενη μέρα ο Ουίλιαμ είχε παρευρεθεί στη δεξίωση του ζευγαριού μαζί με ακόμα 150 καλεσμένους.
Ο Ουίλιαμ είχε γνωρίσει την Τζίκα σε ένα ταξίδι του το 1998, όταν ήταν 16 ετών. Πιστεύεται μάλιστα πως η πρώτη του αγάπη, η Τζίκα, είναι η μόνη γυναίκα πριν την Κέιτ με την οποία ο Ουίλιαμ ήταν βαθιά ερωτευμένος.

Το ταξίδι του στην Κένυα όπως ήταν φυσικό «γέννησε» διάφορα ερωτήματα, τόσο στο παλάτι όσο και στο διεθνή τύπο. Μετά τις πρώτες κακές κριτικές για το ότι παράτησε τα καθήκοντά του στην part time εργασία του στην Βασιλική Αεροπορία, σειρά είχε η απόφασή του να περάσει την εβδομάδα του Πάσχα μακριά από την οικογένειά του και την Κέιτ.

Παρ΄ όλο που οι άνθρωποι του παλατιού δεν παραδέχονταν όλα αυτά τα χρόνια πως ο Ουίλιαμ διατηρούσε ερωτική σχέση με την Τζίκα, η συχνή επίσκεψή του στην Κένυα και στο 55.000 στρεμμάτων καταφύγιο που διατηρούσε η οικογένεια της, αποδεικνύουν το αντίθετο.
Μάλιστα μία περίοδο το όνομά της ακουγόταν τόσο πολύ, που ο Ουίλιαμ στα 21 του χρόνια είχε αναθέσει σε βοηθούς του να συντάξουν μία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ιδιωτική του ζωή. Η Τζίκα, ήταν η μόνη γυναίκα πριν την Κέιτ για την οποία είχε εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από τον Ουίλιαμ.
Παρ΄όλα αυτά η Κέιτ έχει γνωρίσει την Τζίκα σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο, ενώ Κέιτ και Ουίλιαμ είχαν επισκεφτεί την Τζίκα στην Κένυα, όταν ήταν ακόμη ζευγάρι στον Πανεπιστήμιο.
Ελπίζουμε να μην έχουμε πάλι δράματα όπως τα του πατρός του αλλά απ’ την άλλη μερικές πιπεράτες ειδήσεις τις χρειαζόμαστε όσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά με τις ζωές των άλλων.

jecca-craig

Από την τελετή της Jecca στην Κένυα.
Από την τελετή της Jecca στην Κένυα.

tzika