Κατρούγκαλος: Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ – Ακάκιε μην ξεχάσεις (αμελήσεις) το μαντηλάκι!

Ο Κατρούγκαλος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Μιλώντας στο ΣΚΑΙ πέταξε τη νέα …ατάκα, για να υπεραμυνθεί των σκληρών μέτρων που επιβάλλει η κυβέρνηση: «Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ή ρεύμα». Μέχρι ένα σημείο είναι σωστό αυτό κ. Κατρούγκαλε, αλλά δεν μας έλεγες τα ίδια όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση!.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε να πάρουμε πολλά από τους λίγους και λίγα από τους πολλούς… Είναι σαφέστατη επιλογή ποιους θέλουμε να επιβαρύνουμε».

Φυσικά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και το άλλο που μας είπε: «Τηρούμε τη συμφωνία κατά γράμμα…». Συμφωνία που μας επέβαλλαν και που στο παρελθόν την καταδικάζατε!

Συμφωνία η οποία κάθε μέρα αλλάζει και ενώ μας πασάρατε κάποια μέτρα,για να τα χωνέψουμε, σιγά σιγά τα αλλάζετε πιστεύοντας ότι δεν θα σας πάρει χαμπάρι ο Ελληνικός λαός.

Γιατί τι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς με την εν εξελίξει διαπραγμάτευση του κ. Τσακαλώτου. Υποτίθεται ότι τα κόκκινα δάνεια κ.λ.π. τα είχαμε συμφωνήσει, αλλά φαίνεται ότι κάθε μέρα θα μας σερβίρεται και κάτι νέο.

Αναμένομεν, και να προσέχετε το μαντηλάκι, να μην το αμελείτε!