“Καρφιά” από Λεβέντη και Μακρή για την κυβίστηση Καμμένου

Χολή έσταξαν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή κατά του Πάνου Καμμένου ο οποίος εν ριπή οφθαλμού προέβη σε μεγαλη κολοτούμπα στο θέμα Μουζάλα, αφήνοντας άφωνους άπαντες.

Ο Βασίλης Λεβέντης μίλησε ευθέως για «κολοτούμπα», σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει τον Καμμένο και τον Τσίπρα. Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση ευρέως πέλματος με τεχνοκράτες, λέει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στο θέμα Καμμένου – Μουζάλα και συμπληρώνει:

«Ο κ. Καμμένος έκανε μία τούμπα και συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση» και ο λόγος όπως λέει έγκειται στο ότι «ο ίδιος έχει ένα διχασμό σκέψεων μέσα στο κεφάλι του».

«Από τη μία μια φωνή του λέει να μείνει αλλά δημοσκοπικά καταστρέφεται, ενώ μια άλλη φωνή του λέει φύγε γιατί ο Τσίπρας είναι έτοιμος να πάει για οικουμενική και θα σε πετάξει εκτός», καταλήγει ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων.

Επίθεση απο Ραχήλ Μακρή

Ακόμη πιο σκληρή εμφανίσθηκε η Ραχήλ Μακρή, στέλεχος της ΛΑΕ. Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, δημοσίευσε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που ανέφερε «Πλούταρχε, άνοιξε το μαγαζί απόψε γλεντάει η κυβέρνηση.

Η Ραχήλ Μακρή, έγραψε σε ειρωνικό ύφος, θέλοντας να καυτηριάσει την στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ, «να πάτε να γλεντήσετε για την επιτυχημένη παράσταση του καραγκιόζη πατριώτη που τρώει Μουζάλες. Ξέρετε εσείς πως και καλύτερα καλέστε τον σπίτι μην βγει πάλι καμία φωτό. Ξέρετε. Λεφτά υπάρχουν».

SHARE