Η Στόρμι Ντάνιελς λέει τώρα ότι λυπάται που συνέκρινε δημόσια το μόριο του Τραμπ με μανιτάρι

Αφού «έκανε ρεντίκολο» ανά την υφήλιο τον Ντόναλντ Τραμπ παρομοιάζοντας τα απόκρυφά του με μικρό, δηλητηριώδες μανιτάρι, η Στόρμι Ντάνιελς λέει τώρα ότι το μετανιώνει…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή 60 Minutes του Αυστραλιανού δικτύου Channel 9 η πρώην πορνοστάρ είπε ότι το παρατράβηξε με την συγκεκριμένη παρομοίωση του μορίου του νυν προέδρου των ΗΠΑ με τον μανιταροκέφαλο χαρακτήρα Toad στο Mario Kart της Nintendo στο βιβλίο της “Full Disclosure” που κυκλοφόρησε προ ημερών.

«Ήμουν οργισμένη όταν το έγραφα. Και τώρα που βγήκε το βιβλίο και το διαβάζει ο κόσμος και κάνει το γύρο του Διαδικτύου νιώθω απαίσια. Είναι μια μορφή body shaming (κοροϊδίας κάποιου για το σώμα του», είπε.

«Θέλατε να τον εξευτελίσετε;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος Λίζα Χέις.

-«Όχι. Με τίποτε. Γι αυτό και νιώθω λίγο αντικρούμενα για το βιβλίο», απάντησε. «Δεν ήθελα να τον πληγώσω. Ήθελα να σταματήσουν να πληγώνουν εμένα».

Η Στόρμι Ντάνιελς -κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ– είπε ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί δέχθηκε να κάνει σεξ με τον Τραμπ.

Και πέταξε νέα μπηχτή -αυτή τη φορά για τη διάρκεια της συνεύρεσης- κάνοντας λόγο για «90 δευτερόλεπτα , που δεν ξανασκέφτηκα ποτέ» μέχρι τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

«Είτε βρέθηκα στον κατάλληλο τόπο την κατάλληλη στιγμή, είτε βρέθηκα στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα. Κι η γνώμη μου γι’ αυτό αλλάζει κάθε είκοσι λεπτά», είπε.

Αν και παραδέχθηκε ότι δίσταζε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση που καταγγέλλει ότι είχε το 2006 με τον Τραμπ, η Ντάνιελς είπε ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος κι οι συνεργάτες δεν μπορούν πλέουν να κάνουν τίποτε για να την ταπεινώσουν. Και διεμήνυσε ότι θα συνεχίσει να μιλά για τον Τραμπ «γιατί πρέπει να λογοδοτήσει».

-«Πιστεύετε ότι κάνατε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να φοβηθεί;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Δεν είναι αρκετά έξυπνος για να φοβηθεί».

-«Και τι είναι;»

-«Ένας παρανοϊκός εγωιστής αυτή τη στιγμή», απάντησε.

Σε άλλη συνέντευξή της στο BBC η 40χρονη πρώην πορνοστάρ, πάντως, υπεραμύνθηκε της σύγκρισης που έκανε με τα μανιτάρια λέγοντας ότι δεν προσπάθησε να ταπεινώσει τον Τραμπ, αλλά να αποδείξει ότι έλεγε την αλήθεια.

«Με είπαν ψεύτρα. Εκτός κι αν έκανε μεταμόσχευση πέους, είμαι βέβαιη ότι έκανα κίνηση ματ», είπε.