Η νεα διοικηση της ΕΟΠ βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές της!

Η νεα διοικηση της ΕΟΠ θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά της και στα καλά και στα δύσκολα όπως αποδείχθηκε και από την παρουσία του αθλητικού παράγοντα Χάρη Μαριόλη στην υποδοχή των αθλητών!
Επέστρεψαν από το Παρίσι οι αθλητές με τους προπονητές τους της Προ Ολυμπιακής ομάδας Ανδρών και Γυναικών που είχαν μεταβεί για να συμμετάσχουν στο τουρνουά πρόκρισης ενόψη των Ολυμπιακών αγώνων του ΤΟΚΥΟ.
Την Ελληνική αποστολή υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικης Ομοσπονδίας πυγμαχιας κος Χάρης Μαριόλης ο οποίος συνεχάρη τους προπονητές και τους αθλητές για την πολύ καλή εμφάνιση τους, γιατί η μαχη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δεν κατάφεραν να φέρουν την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Χάρης Μαριόλης τόνισε στους αθλητές-προπονητές την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΟΠ και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και ότι
από δω και πέρα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του και η αντιμετώπιση που θα έχουν στους μελλοντικούς τους αγώνες να είναι δίκαιη και ισάξια έναντι των υπολοίπων χωρών!
Για την ιστορία οι Προπονητές και οι Αθλητές που εκπροσώπησαν την πατρίδα μας στην πόλη του φωτός το Παρίσι είναι οι κάτωθι:
Προπονητές
Νικόλαος Πλέας
Γεώργιος Ελευθεριάδης
Ευάγγελος Παπουτσάκης
Αθλητές
Νικολέτα Πίτα 60 κιλά.
Διονύσιος Πεφάνης 69 κιλά.
Βαγκάν Νανιτζανιάν 91 κιλά.