Γονείς – τέρατα βασάνιζαν το τρίχρονο αγοράκι τους

Σε σκληρά βασανιστήρια… για σωφρονισμό υπέβαλλαν το τρίχρονο γιο τους γονείς-τέρατα στη Νεμέα.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας οι γονείς, Βουλγαρικής καταγωγής έδεσαν πισθάγκωνα με τριχιά το παιδί και έκαιγαν τσιγάρα πάνω του για να το σωφρονίσουν.

Οι περίοικοι που άκουσαν το κλάμα και τα ουρλιαχτά του παιδιού ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του ΑΤ Νεμέας οι οποίοι βρήκαν το άτυχο παιδί στην εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα

Οι δύο αστυνομικοί μόλις μπήκαν μέσα πάγωσαν από το θέαμα που αντίκρισαν. Είδαν ένα μικρό παιδάκι καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του korinthostv αμέσως έλυσαν το παιδί και με περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας όπου το εξέτασαν γιατροί.

Το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε το αγοράκι δήλωσε συγκλονισμένο όταν είδε σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο του το κορμί.

Οι αστυνομικοί αμέσως πήγαν στο σπίτι για να βρουν τους γονείς. Μετά από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψε ότι έδεσε το παιδί επειδή ήταν άτακτο.

Και τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του παιδιού, ενώ οι γονείς συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση του σε κίνδυνο