Γ. Τσίπρας VS Aλ. Τσίπρα

Είναι κάποια κτυπήματα που πονάνε περισσότερο, όταν γίνονται από πρόσωπα, που υποτίθεται ότι είναι της απολύτου εμπιστοσύνης και ευεργετηθέντα.

Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο εξάδελφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος ομολόγησε ότι άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Αυτά που λέγαμε τον Γενάρη του ’15 είναι διαφορετικά από αυτά που αναγκαστήκαμε να κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Μega.

Η δηλητηριώδης αυτή αιχμή έχει πολλαπλασιαστική αξία, καθώς έγινε από το γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών και όποιος δεν έχει κοντή μνήμη θυμάται ότι ο κ. Γ. Τσίπρας τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση, μετα από παρέμβαση του Μαξίμου. Όπως καταλαβαίνετε μόλις πληροφορήθηκαν τα νέα στο Μαξίμου έγινε χαμός. Όχι, και από το ξάδελφο, πάει πολύ.

Η συγκεκριμένη αναφορά, όμως του γενικού γραμματέα του υπ. Εξωτερικών έρχεται και προστίθεται σε αυτό που είπε ο κ. Σγουρίδης για παραπλάνηση των αγροτών από τον Αλέξη Τσίπρα και δημιουργεί πολιτικό θέμα.
Μάλλον άρχισε η κατεδάφιση της κυβέρνησης.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο κ. Γ. Τσίπρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν και αυτό οφείλεται στον μιντιακό πόλεμο που είναι σε εξέλιξη κατά της κυβέρνησης.