Φτιάξτε τα πεϊνιρλί της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, λατρεύει αυτή τη συνταγή!

Ότι λατρεύει τη μαγειρική το ξέρουμε. Όταν βρίσκεται στο σπίτι της μαγειρεύει, φτιάχνει γλυκά και δοκιμάζει νέες συνταγές.

Όπως για παράδειγμα αυτή του Βαγγέλη Δρίσκα, που έμαθε δίπλα του στην εκπομπή My Greece, που παρουσίαζε ή ίδια στο OPEN TV. Τα πεϊνιρλί τα λάτρεψε. Αυτό φαίνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δημοσίευσε φωτογραφία από τα λαχταριστά πεΪνιρλι που έφτιαξε με τα χεράκια της.

«Είναι η 4 φορά που τα φτιάχνω αυτά τα πεϊνιρλί !

Αυτό το πρωινό τους περίμενε κι ας ξύπνησαν μεσημέρι!?

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να τα φτιάξετε και τη ζύμη.

Βαγγέλη μου να είσαι καλά!!! Μοσχομύρισε το σπίτι!!!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

Υλικά: 1 κιλό αλεύρι / 600 ml νερό / λίγο ελαιόλαδο / 2 κ.τ.γ αλάτι / 2 φακελάκια ξηρή μαγιά (για να γίνει αφράτο το μείγμα) / Για τη γέμιση: λίγο λιωμένο βούτυρο / μανούρι / ανθότυρο / κασέρι / ντοματίνια / πανσέτα / μπέικον / πάριζα

Ζυμώστε τα υλικά για να φτιάξετε τη ζύμη σας και αφήστε τη να φουσκώσει αρκετά.

Η ζύμη φτιάχνει 8 πεϊνιρλί. Απλώστε τη ζύμη και διπλώστε ώστε να σχηματίσετε τις βαρκούλες.

Ψήστε τες ώστε να σταθούν. Αν δεν φτιάξετε την ίδια μέρα τα πεϊνιρλί, βάλτε τις «βαρκούλες» στην κατάψυξη ώστε να τις έχετε έτοιμες για μια άλλη φορά.

Περάστε τις ψητές «βαρκούλες» με λίγο βούτυρο, γεμίστε με τα αγαπημένα σας υλικά (ό,τι θέλετε), ψήστε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και απολαύστε!