Εχασε τη μάχη με τη ζωή η 34χρονη δημοτική αστυνομικός που θυσιάστηκε για να σώσει παιδιά

Δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή μετά από μάχη 8 ημερών η 34χρονη δημοτική Αστυνομός του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Η Ματίνα Νικολάου, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Τετάρτη, συνοδεύοντας παιδιά του Δήμου, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε αυτοσχέδιες κόντρες.

Η αυτοθυσία της, έσωσε τα παιδιά, από τα οποία κανένα δεν έπαθε τίποτα. Η άτυχη 34χρονη όμως, μεταφέρθηκε αμέσως στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ότι έχει εσωτερική αιμορραγία και για μέρες νοσηλευόταν στην εντατική.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου:

“Καλό ταξίδι Ματίνα μας!

Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση.

Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας.”