Επιθέσεις σε βάρος γυναικών σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές έπειτα από δύο κρούσματα απόπειρας βιασμού γυναικών στο Μαρούσι , σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου, το πρωί της Δευτέρας.

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από δέκα ημέρες , όταν ο άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν από την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Χθες Δευτέρα, επανέλαβε εις διπλούν τη δράση του. Αρχικώς επιτέθηκε σε μία νεαρή γυναίκα, στις 8 το πρωί και ακολούθως στις 10, σε μία άλλη γυναίκα. Οι δύο κοπέλες 30 και 35 χρονων, αντιστάθηκαν, έβαλαν τις φωνές και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους.

Όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες στις Αρχές, ο επίδοξος βιαστής τις ακολούθησε και μόλις κατέβηκαν στην υπόγεια διάβαση, τους επιτέθηκε. Και οι δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστου το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Όπως προέκυψε από τις αναφορές των γυναικών που δέχθηκαν επίθεση, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας.