Επίσκεψη Μητσοτάκη το πρωί στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Η κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της κυβέρνησης, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Π. Ράλλη, σήμερα νωρίς το πρωί.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν από τον υπεύθυνο του τομέα Μεταφορών του κόμματος, βουλευτή Κώστας Καραμανλή και η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ο κ. Μητσοτάκης με φορείς εργαζομένων.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για αστοχίες στην κυβερνητική πολιτική και τις αστικές συγκοινωνίες, αλλά και για εύκολο λαϊκισμό.

“Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους εργαζομένους για τα μεγάλα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν σήμερα οι αστικές συγκοινωνίες, προβλήματα τα οποία σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα μίας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής η οποία επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες και αύξησε την εισφοροδιαφυγή. Τελικά βέβαια αύξησε και το εισιτήριο, μία επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατεξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως επισήμανε, η ΝΔ επί των ημερών της είχε αποδείξει ότι σε συνεννόηση με τους εργαζομένους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών, με βελτίωση του παρεχόμενου έργου από τις συγκοινωνίες, μείωση της επιβάρυνσης για τους πολίτες και καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για τον Έλληνα φορολογούμενο.

“Δυστυχώς αυτή η πολιτική εγκαταλείφθηκε τελείως, στα πλαίσια του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της κυβέρνησης σε έναν κρίσιμο τομέα, σε ένα τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής”, κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι σήμερα έχουν 24ωρη απεργία στις γραμμές του Μετρό, διεκδικώντας ασφάλεια στην εργασία τους. Η απεργία γίνεται με αφορμή τις επιθέσεις που έχουν παρατηρηθεί τελευταία στις στάσεις του Μετρό.

mitsotakis1

mitsotakis2

mitsotakis3