Επικρίσεις χωρίς λόγο δέχτηκε η Κέητ

«Κάτι ξέχασες Κέητ» ήταν ο χθεσινός τίτλος της Daily Mail και αναφέρεται στην έλλειψη πεντικιούρ εκ μέρους της Δούκισσας του Κέμπριτζ. «Παρότι έβαλε στην βαλίτσα της 15 αλλαξιές τις οποίες επέλεξε πολύ προσεκτικά, η Κέητ Μίντλετον ξέχασε να κάνει πεντικιούρ», γράφει σε σκληρό ύφος η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Το ζεύγος Γουίλιαμ και Κέητ Μίντλετον βρίσκεται για πενθήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ινδία και το Μπουτάν. Η αποκάλυψη έγινε όταν η Κέητ έβγαλε τα παπούτσια της κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Μουσείο Γκάντι της Ινδίας.

Πράγματι τα πόδια της δεν δείχνουν περιποιημένα και τα νύχια της δεν είναι βαμμένα. «Ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι άφησε άβαφα τα νύχια της γιατί είναι γνωστό ότι η Δούκισσα αγαπάει τα φυσικά πράγματα καθώς και τις ουδέτερες αποχρώσεις», γράφει η βρετανική εφημερίδα, με ειρωνικό ύφος.

Σιγά μην ξέχασε θα απαντήσουμε εμείς. Θα ήταν απρέπεια να πάει σε βωμούς και Τεμένη με βαμμένα νύχια στα πόδια, καθότι στην Ινδία είναι άκρως θεοσεβούμενοι και ένας λόγος που κινούνται ξυπόλητοι μέσα στους ναούς είναι η ταπεινότητα.

daily2_10

kate1_31

midletonindia3

_BRITAIN_ROYALS_INDIA