Έλληνες διεκδικούν 1 εκατ. ευρώ σε online παιχνίδι

Πέντε Έλληνες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σ’ ένα παιχνίδι στρατηγικής στο Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Η ομάδα των Ελλήνων «GREEK ATTACK» βγήκε στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου στο παιχνίδι στρατηγικής «Clash of Clans» σ’ ένα διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε πριν από έξι περίπου μήνες.

Τώρα η γνωστή εταιρία παιχνιδιών Supercell και η ESL gaming καλεί τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, μεταξύ αυτών και των 5 Ελλήνων, να βρεθούν όλοι στην Πολωνία και να αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο διεκδικεί 1 εκατομμύριο δολάρια!!!

Μιλώντας στο Cretapost ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Στειακάκης τόνισε ότι είναι μεγάλη ικανοποίηση για εκείνον και την ομάδα του να μεταβούν στην Πολωνία και να διαγωνιστούν με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Όπως τόνισε το παιχνίδι ξεκίνησε για πλάκα. Για να περνάνε ευχάριστα τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους. Η ομάδα αρχικά δημιουργήθηκε από φίλους από την Κρήτη όμως γρήγορα στην ομάδα μπήκαν και Έλληνες από όλη την Ελλάδα αλλά και Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

«Έχουμε γίνει μια μικρή οικογένεια. Με τους περισσότερους παίκτες έχουμε βρεθεί από κοντά και κάνουμε παρέα. Μέσα από το παιχνίδι γνώρισα πολλά και αξιόλογα άτομα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό και που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

SHARE