Έκλεισαν οι θέσεις για την Εκτελεστική της Ν.Δ

Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται να είναι η αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή των 8 αιρετών μελών της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος. Και αυτό επειδή τόσο για τις τέσσερις θέσεις που αναλογούν σε βουλευτές όσο και για τις υπόλοιπες τέσσερις που προορίζονται για τα υπόλοιπα μέλη της Π.Ε., κατατέθηκαν ισάριθμες υποψηφιότητες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις τέσσερις θέσεις βουλευτών – ευρωβουλευτών υπέβαλαν υποψηφιότητα οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Μαρία Σπυράκη, Γιάννης Τραγάκης και Γιώργος Βλάχος.

Ως προς τους τέσσερις μη βουλευτές, υποψήφιοι θα είναι ο πρ. Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σ. Ιωαννίδης, ο Δημ. Παπαγγελόπουλος, η επίσης μητσοτακική, πολιτευτής του νομού Ηλείας Δήμητρα Λυγούρα και ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, επί Αντ. Σαμαρά, Κώστας Κόλλιας.

Τα μέλη της νέας Γραμματείας συμπληρώνονται από τον Πρόεδρο του κόμματος, τους δύο αντιπροέδρους (Χατζηδάκη, Γεωργιάδη), το Γεν. Διευθυντή της Ν.Δ Ν. Παπαθανάση και το Γραμματέα Λ. Αυγενάκη.

Πρόκειται για στελέχη που προέρχονται απ ολες τις τάσεις του κόμματος. Παράλληλα ορισμένοι εξ αυτών ανληκουν και στο περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ