Εικόνες από το αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στα Τρίκαλα – Έχασε τη ζωή του αγοράκι 13 μηνών

Ανείπωτη είναι η θλίψη στα Τρίκαλα για τον θάνατο ενός αγοριού 13 μηνών το μεσημέρι της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του έφυγε για άγνωστο λόγο από το δρόμο και έπεσε σε γκρεμό.

Η πτώση του Ι.Χ. σημειώθηκε στην είσοδο του χωριού Κοτρώνι μετά τη διασταύρωση προς Ελάτη, με τους κατοίκους της περιοχής να υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το μόνο επικίνδυνο σημείο στην περιοχή.

Για το λόγο αυτό, εξάλλου, υπήρχε η σκέψη να τοποθετηθεί μια προστατευτική μπάρα, ώστε να αποτρέπει τυχόν εκτροπές οχημάτων.

Image result for Εικόνες από το αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στα Τρίκαλα - Έχασε τη ζωή του αγοράκι 13 μηνώνΑυτόπτες μάρτυρες είπαν πως άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και αρχικά νόμισαν πως είχε σπάσει κάποιος πλάτανος. Όταν, όμως, άκουσαν τις φωνές των τραυματιών, πλησίασαν στο σημείο και τότε διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Στο αυτοκίνητο, εκτός από το άτυχο βρέφος, βρισκόταν ο 45χρονος πατέρας του, η σύζυγός του και τα άλλα δύο αδέρφια του, δύο κορίτσια ηλικίας 10 και 13 ετών.

Από την πτώση πιο σοβαρά τραυματίστηκε η μητέρα του βρέφους, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο πατέρας και τα δύο κορίτσια. Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Τρικάλων. Το θάνατο του 13 μηνών αγοριού διαπίστωσαν δύο γιατροί που έτυχε να περνάνε από το σημείο.

Image result for αυτοκίνητο σε γκρεμό στα τρίκαλαΚάτοικοι καταγγέλλουν ότι τα ασθενοφόρα άργησαν να φτάσουν στο σημείο, καθώς το όχημα του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Πύλης ήταν απασχολημένο με τη μεταφορά ασθενή που είχε υποστεί ηλεκτροπληξία. Έτσι το ΕΚΑΒ έστειλε ασθενοφόρο από τα Τρίκαλα που βρίσκονται σε απόσταση 30χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος.