Ειδομένη: «Μαύρη αγορά» και πληροφορίες για οίκο ανοχής!

«Μαύρη αγορά» έχει στηθεί στην Ειδομένη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι λειτουργεί και οίκος ανοχής, με τους κατοίκους να είναι ανάστατοι από την κατάσταση, η οποία δείχνει να βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Mega, στην περιοχή έχει στηθεί μία «μαύρη» αγορά, όπου οι μετανάστες πωλούν τα τρόφιμα και τα αντικείμενα κάθε λογής που τους χορηγούν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην, καθώς δεν τους έχουν απομείνει πλέον άλλα χρήματα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης: «Υπάρχει ένας παράνομος καταυλισμός, όπως έχω πει και στη μήνυση που έχω καταθέσει κατά παντός υπευθύνου. Πρόκειται για χιλιάδες άτομα που λειτουργούν σαν κοινωνία»».

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι στον καταυλισμό λειτουργεί ακόμη και ένας οίκος ανοχής. Υπάρχουν σχετικές πληροφορίες, τόνισε ο κ. Γκουντενούδης, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα καλύτερης αστυνόμευσης της περιοχής.

Οι κάτοικοι της Ειδομένης είναι ανάστατοι και φέρονται αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Πλέον η τοπική κοινωνία αρχίζει και χάνει την υπομονή της. Είμαι δήμαρχος για να προστατεύσω αυτούς τους ανθρώπους. Όταν είναι αγανακτισμένος κάποιος κάνει και αψυχολόγητες ενέργειες», δήλωσε ο δήμαρχος Παιονίας, ο οποίος επανέλαβε το αίτημα ότι πρέπει να εκκενωθεί άμεσα ο καταυλισμός.

«Μετά από τόσο καιρό – 18 μήνες υπομονής – να μην φτάσουμε σε ακραία φαινόμενα», διεμήνυσε.