Διαγωνισμός υπουργών ποιος θα «φυτέψει» πιο βαθιά… δημοσιογράφους!!!

Διαγωνισμός μεταξύ υπουργών για το ποιος θα πει χειρότερα για τους δημοσιογράφους, ή ποιος θα τους… «φυτέψει» βαθύτερα, βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, σε εξέλιξη στην κυβέρνηση και το βραβείο θα δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ο οποίος αρνείται να καταδικάσει τις λεκτικές επιθέσεις υπουργών του εναντίον δημοσιογράφων.

Έτσι μετά τον «πολλά βαρύ» κ. Πολάκη που εκδήλωσε δημοσίως την πρόθεσή του να «φυτέψει στα τρία μέτρα» τον άξεστο και αγενή δημοσιογράφο, ήλθε η σειρά της κυρίας Θεανώς Φωτίου, η οποία μιλώντας στον ΣΚΑΙ όχι μόνο δεν καταδίκασε τον κ. Πολάκη, αλλά είπε και τα εξής:

«Εγώ μπορεί να έλεγα χειρότερα», τόνισε στον σταθμό μας η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, για τις δηλώσεις Πολάκη, ο οποίος αναφερόμενος στον δημοσιογράφο με τον οποίο είχε αντιπαρατεθεί στην γνωστή επεισοδιακή συνέντευξη τύπου είχε πει «κανονικά έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη».

«Ξέρω τι είπε ο κ. Πολάκης και μπορώ να κατανοήσω σε ποια κατάσταση μπορεί να βρεθεί ένας υπουργός όταν του λένε μάζεψε το σκύλο σου» πρόσθεσε η κ. Φωτίου.

«Η Θεανώ Φωτίου είπε μια ιστορία εξοικονόμησης για τα γεμιστά και την κάνανε νούμερο, προσπαθώντας να πούνε ότι δεν είναι μια καθηγήτρια πανεπιστημίου αλλά μια γυναικούλα που δεν ξέρει τι της γίνεται» δήλωσε για τον εαυτό της η κ. Φωτίου.

«Τιμή μου και περηφάνεια μου να μαγειρεύω και να τιμώ τα γεμιστά» κατέληξε.

Κουμουτσάκος: Οι δηλώσεις Πολάκη χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση
«Ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε δύο φορές να στηλιτεύσει τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη και δεν το έκανε. Από χθες οι δηλώσεις Πολάκη είναι η επίσημη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης σχολίασε στον ΣΚΑΪ» ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ζητάμε εκλογές τώρα, πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας υφίσταται και θα συνεχίσει να υφίσταται κοινοβουλευτικές ήττες.

Τα όπλα που έχουμε στα χέρια μας είναι οι ήττες αυτής της κυβέρνησης, τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.