ΔΗΛΩΣΗ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΓΕΝΑ: Εδώ αντέξαμε τους Τούρκους 400 χρόνια τα 99 του Ταμείου μας πείραξαν

Πηγή: http://rigillis18.blogspot.gr/

Αν ποτέ τολμούσε ο οποιοσδήποτε βουλευτής της ΝΔ να πει αυτά που είπε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά θα είχε γίνει… επανάσταση. Θα είχε χυμήξει η κοινωνία επάνω του να τον φάει.

Η κυρία Βαγενά σε μια απίστευτη δήλωση που υποδηλώνει ραγιαδισμό παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση παραχώρησε για 99 χρόνια την εθνική κυριαρχία στους δανειστές μέσω του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων και το συνέκρινε με τα 400 χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς.

Συγκεκριμένα η κυρία Βαγενά μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου stigma fm είπε «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές. Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες.

Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος».

Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση και στο δημόσιο υποστηρίζοντας πως τόσο χρόνια μετατράπηκε για πολλούς σε παράδεισο των τεμπέληδων. «Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική».

Όπως καταλάβατε λοιπόν για να επανέλθουμε στην κανονικότητα ως ελεύθερο κράτος χρειαζόμαστε έναν Παπαφλέσσα, έναν Κολοκοτρώνη, έναν Καραϊσκάκη κ.ο.κ.

Το ρόλο της Μπουμπουλίνας τον παίζει η Βαγενά, του Σαμουήλ ο Καμμένος που θα τα κάνει όλα… Κούγκι, όσο για το ρόλο του Αθανασίου Διάκου τον παίζει δυστυχώς ο λαός…

Όσον αφορά αυτά που είπε για το Δημόσιο, να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει τολμήσει να τα πει ούτε ο Φαήλος!!!