Δεν άντεξε κι υπέστη νευρικό κλονισμό ο αστυνομικός της Ζωής

Στο νοσοκομείο 401, με νευρικό κλονισμό μετεφέρθη αστυνομικός που είναι επιφορτισμένος με τη φύλαξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προφανώς μη αντέχοντας στην πίεση που υπέστη με την ιστορία της παράδοσης του γραφείου της πρώην Προέδρου της Βουλής στην οδό Μητροπόλεως, αλλά και στα δικά της συνεχή τηλεφωνήματα να μη παραδώσει το γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Σκάι, και ο Γ. Παπαχρήστος στα ΝΕΑ, νέο “επεισόδιο” σημειώθηκε χθες επί της οδού Μητροπόλεως, όπου διαθέτει γραφεία η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία αρνήθηκε για άλλη μία φορά να συνεργαστεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου μετέβησαν στην οδό Μητροπόλεως με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της πρώην προέδρου της Βουλής, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί βάσει του Κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων στον Γιάννη Πλακιωτάκη από τη ΝΔ.

Οι υπάλληλοι βρέθηκαν έκπληκτοι αντιμέτωποι με έναν συνεργάτη της κας Κωνσταντοπούλου, οποίος είχε κάνει κατάληψη του επίμαχου γραφείου και έναν εκ των αστυνομικών από τη φύλαξή της.

Η κατάσταση “πολιορκίας” του γραφείου , όπως υποστηρίζουν έγκυρες πηγές, διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φρουρός της πρώην πρόεδρου της Βουλής, υπέστη νευρικό κλονισμό από την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της και την ένταση των στιγμών, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Περαστικά στον άνθρωπο και καλή δύναμη αν και θα πρέπει να αναζητήσει άλλη υπηρεσία για να διατηρήσει την ψυχική του υγεία!!!