Δ. Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να απαξιώσει το μήνυμα του συλλαλητηρίου

Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει και όχι να απαξιώσει το μήνυμα του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει το μήνυμα «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία», 500.000 είναι 12% σε ψήφους, δεν γίνεται να το απαξιώσει, ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν δεν τους αρέσει ο αριθμός και απαξιώνουν τους πάντες ας πάνε σε δημοψήφισμα» πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμη πως «δεν θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία» και πρότεινε «οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι» καθώς, όπως είπε, «η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, υποβοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις».

Αναφερόμενος στον Μάθιου Νίμιτς είπε ότι έχει κάνει λάθη και ότι ήρθε η ώρα να φύγει. «Δεν υπάρχει καμία πίεση από την Αμερική» πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΔημήτρης Παπαδημούλης «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας πως συμμετείχε σε ακροδεξιό συλλαλητήριο. Χαρακτήρισε επίσης τον κ Παπαδημούλη «πολιτικό χαφιέ» και τον κάλεσε να στείλει ενημέρωση και για το χθεσινό συλλαλητήριο.

SHARE