Δ. Καμμένος: «Απάντηση» στην Τουρκία με εμπορικό πόλεμο

Σε ιδιότυπη ομηρία στην Τουρκία βρίσκονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, στους οποίους δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία επισημαίνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, τασσόμενος υπέρ ενός εμπορικού πολέμου με την Άγκυρα, σύμφωνα με το προηγούμενο της Ρωσίας.

«Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, δεν είμαστε οι ‘’Καραϊσκάκηδες του φραπέ’’, αλλά ο εφησυχασμός, η κουλτούρα της ήττας και το ‘’Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του’’ όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά έχει και το αντίθετο αποτέλεσμα» σημείωσε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την άποψη ότι ο πρωθυπουργός έπρεπε να τηλεφωνήσει στον Ερντογάν από την πρώτη στιγμή.

Όσον αφορά τον «εμπορικό πόλεμο» που προτείνει ανέφερε το ρωσικό παράδειγμα. «Όταν κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό οι Τούρκοι, ο Πούτιν τους στραγγάλισε οικονομικά, τους έκοψε τον τουρισμό, και ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, πρότεινε να μπει «μπλόκο» στις τουρκικές νταλίκες στους Κήπους Έβρου με προορισμό την Ε.Ε. αλλά και τις πλεύσεις 1.000 τουρκικών ξύλινων σκαφών στα ελληνικά νησιά.

SHARE