Απόκτησε ωραίο σώμα κάνοντας 3 πράγματα κάθε μέρα

Πώς θα αποκτήσεις ωραίο σώμα; Χρειάζεται να ξέρεις τρία πράγματα – ξεκίνα με αυτές τις απλές κινήσεις και θα έχεις βάλει τη βάση για ένα ωραίο σώμα.

Μπες στο μπάνιο

Πρόσθεσε χυλό από νιφάδες βρόμης στο ζεστό νερό μέσα στην μπανιέρα: θα μαλακώσει το νερό και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου. Αμέσως μετά τρίψε απαλά όλο το σώμα σου με ένα αγνό έλαιο. Μπορείς να προσθέσεις σε 100 ml λάδι ελιάς 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας, να το βάλεις σε γυάλινο μπουκαλάκι και να το χρησιμοποιείς κάθε βράδυ. Διεγείρεται η λεμφική λειτουργία, το σώμα αποτοξινώνεται και το επόμενο πρωί ξυπνάς με βελούδινη υφή στο δέρμα σου.

Σήκω από την καρέκλα

Το μυστικό για ωραίο σώμα είναι να γυμνάζεσαι όποτε και όπου μπορείς. Για παράδειγμα, ξέχνα τον ανελκυστήρα και ανέβα με τις σκάλες ή κάνε βαθιά καθίσματα την ώρα που πλένεις τα δόντια σου.

Γυμνάσου με βαράκια τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι ασκήσεις με βάρη ευεργετούν περισσότερο το σκελετό σε σχέση με κάποιες μορφές γυμναστικής, όπως το τρέξιμο, το τζόκινγκ και η κολύμβηση. Όφελος πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, αφού μετά την εμμηνόπαυση παρατηρείται γρήγορη απώλεια οστικής μάζας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση.