Ανείπωτη τραγωδία στα Μέγαρα – Η τοξικομανής θεία έπνιξε την 4χρονη ανιψιά της

Ένα κοριτσάκι 4 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα. Ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ενώ δίπλα του βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, με κομμένες φλέβες, η θεία του, η οποία πιθανότητα είναι και η δράστης του εγκλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του μικρού κοριτσιού έλειπαν από το σπίτι εκείνη την ώρα και κατά πληροφορίες είναι χρήστες ουσιών.

Πρώτος αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας, που βρήκε το παιδί στραγγαλισμένο και μέσα στα αίματα στο κρεβατάκι του και τη σύζυγό του, στο πάτωμα κάτω από το κρεβάτι, μέσα στα αίματα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γιαγιά του 4χρονου δουλεύει περιστασιακά και σήμερα χρειάστηκε να πάει για δουλειά, κι έτσι ζήτησε από τη 45χρονη κόρης της να κρατήσει το παιδί.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ώθησε τη γυναίκα να πνίξει το 4χρονο κοριτσάκι. Δεν αποκλείεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η φερόμενη ως δράστης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.