Ανακοίνωση των νέων Neffos smartphones από την TP-Link

Η TP-Link ανακοίνωσε τα νέα της Neffos smartphones στο φετινό Mobile World Congress (MWC) που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν δύο νέες συσκευές υπό την επωνυμία της Neffos, τα Ν1 και C7. Σχεδιασμένα να παρέχουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στον τομέα της φωτογραφίας μέσω κινητών τηλεφώνων, αυτά τα δύο μοντέλα εξασφαλίζουν φωτογραφικές εμπειρίες που είναι διασκεδαστικές, έξυπνες και – πάνω απ’ όλα – οι καλύτερες στην κατηγορία τους.

Neffos N1

Το Neffos N1 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έχει στο πίσω μέρος του διπλή κάμερα, δηλαδή δύο κάμερες Sony IMX386 12 Megapixel. Η μία διαθέτει έναν εξελιγμένο αισθητήρα RGB Sony IMX386, ο οποίος συλλέγει ευρύ φάσμα χρωμάτων, ενώ η άλλη, διαθέτει έναν ασπρόμαυρο αισθητήρα, ο οποίος αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες. Και οι δύο έχουν την ικανότητα να συλλέγουν πιο πολύ φως. Όλα αυτά συνδυάζονται με αλγορίθμους που μειώνουν δραστικά τον ψηφιακό «θόρυβο», με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες και τα βίντεο να είναι εκπληκτικά ευκρινή και ζωντανά, ακόμη και τη νύχτα.

Ο επιπλέον αισθητήρας της κάμερας, σας επιτρέπει να τραβάτε όμορφες φωτογραφίες με κάθετο προσανατολισμό και ρηχό βάθος πεδίου, ώστε να προσδίδεται εφέ «εκτός εστίασης» (bokeh), όπου το αντικείμενο της φωτογράφησης ξεχωρίζει από το φόντο. Παλαιότερα, αυτό μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ογκώδεις και ακριβές φωτογραφικές μηχανές DSLR με μεγάλο άνοιγμα φακού.

Άλλο ένα «δυνατό» χαρακτηριστικό του Neffos N1 είναι ο ισχυρός αλλά και ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτικός οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P25 που «τρέχει» στα 2.6GHz. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με μνήμη 4GB RAM, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην απόδοση, προσφέροντας ισχυρότατες δυνατότητες εξελιγμένου multitasking και gaming.

Neffos C7

Το Neffos C7, διαθέτει μεταλλικό σώμα και ευκρινέστατη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel για selfies και video-conference στην οθόνη των 5.5 ιντσών της συσκευής. Η Beautify Mode 10 επιπέδων, σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπει τη ζωντανή προεπισκόπηση πολλών μεθόδων καλλωπισμού, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε τις τελειότερες, αλλά και φυσικότερες φωτογραφίες με ένα απλό κλικ.

Για απλή φωτογράφιση, το C7 διαθέτει πίσω κάμερα 13 Megapixel με γρήγορη αυτόματη εστίαση που «κλειδώνει» σε ένα αντικείμενο με ακρίβεια, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε λεπτομερείς φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

2017: Έτος – ορόσημο για τις πωλήσεις της Neffos

Παρότι σχετικά καινούρια στο χώρο των smartphone, το brand Neffos της TP-Link εκτόξευσε τις πωλήσεις του το 2017, παρουσιάζοντας αύξηση 400% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Αυτή η ιλιγγιώδης αύξηση στις πωλήσεις σηματοδοτήθηκε από το Neffos X1 Lite, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τους ειδικούς της βιομηχανίας αλλά και τους τελικούς καταναλωτές.

SHARE