Αμέλια Γουίνδσορ, η πιο όμορφη πριγκίπισσα

O πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει μια εξαδέλφη που είναι η πλέον celebrity συγγενής της βασιλικής οικογένειας. Ο λόγος για την λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ που είναι μακρινή ανιψιά της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία εξελέγη ως «η πιο όμορφη γυναίκα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας» από το αριστοκρατικό περιοδικό Tatler.

Η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ είναι η εγγονή ενός εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, αλλά όχι οποιουδήποτε εξαδέλφου: του Δούκα του Κεντ. Παρότι είναι 36η στη σειρά διαδοχής στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας, οι μετοχές της βρίσκονται πολύ ψηλά. Αυτή η μακρινή εξαδέλφη βρίσκεται στο εξώφυλλο του Tatler, ενός περιοδικού που κάθε καλή οικογένεια της Αγγλίας έχει πάνω στο ασημένιο της τραπεζάκι, και μάλιστα με τον τίτλο «Αμέλια Γουίνδσορ, η πιο ωραία γυναίκα της βασιλικής οικογένειας».

Η Αμέλια έκανε την επίσημη εμφάνισή της στον κόσμο, το 2013 σε ηλικία 18 ετών, στο Bal des debutantes, στο Παρίσι. Ήδη πολύ όμορφη, με τρομερή αυτοπεποίθηση δήλωσε τότε στο περιοδικό Madame Figaro: «Ελπίζω να διασκεδάσω και να ζήσω μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά και να μπορέσω να φορέσω χωρίς προβλήματα αυτή την απίστευτη τουαλέτα Elie Saab».

Σήμερα, η κόρη του George Windsor, κόμητα του St Andrews, και της δόκτορος Sylvana Tomaselli (καθηγήτρια ιστορίας στο St John College του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ) σπουδάζει γαλλικά και ιταλικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.
Συχνά απασχολεί τις κοσμικές στήλες με τον τρόπο ζωής της και την αδυναμία της για τα πάρτι. Στο Instagram, έχει 4.858 followers, ενώ δεν διστάζει να ανεβάζει φωτό που πίνει τσάι με φίλες της, που χορεύει με σορτσάκι ή που καπνίζει μόνη μέσα στο μπάνιο της.

Amelia4

Amelia

Amelia1