Αγωγή Κωνσταντινόπουλου (ΠΑΣΟΚ) σε Κωνσταντινέα (ΣΥΡΙΖΑ)

Στα δικαστήρια θα μεταφερθεί η αντιπαράθεση των βουλευτών Πέτρου Κωνσταντινέα (ΣΥΡΙΖΑ) και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου (ΠΑΣΟΚ), η οποία ακολούθησε το επεισόδιο Βενιζέλου – Καμμένου.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, επιχείρησε να ηρεμήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος διαμαρτύρονταν έντονα για τους υπαινιγμούς που άφησε στην ομιλία του.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αντέδρασε έντονα όταν είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πιάνει από τον ώμο τον Ευ. Βενιζέλο: «Σταμάτα» είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κωνσταντινέας απάντησε με έντονο ύφος: «Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία, με τα δικά μου τα λεφτά ως Έλληνα φορολογούμενου σε έστειλε το ΠΑΣΟΚ να σπουδάσεις». Για να απαντήσει ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Θα σου κάνω αγωγή».

Πριν από λίγο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θα καταθέσει αγωγή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό συκοφάντη».
«Ο κ Κωσταντινέας(Βουλ ΣΥΡΙΖΑ)με κατηγόρησε στην ολομέλεια ότι σπούδασα με κομματική υποτροφία! Πολιτικός συκοφάντης! Αύριο θα καταθέσω αγωγή» έγραψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Αν πάντως με όσα ακούγονται στη Βουλή ο ένας Βουλευτής στρέφεται κατά του άλλου με αγωγές, είναι βέβαιο ότι τελικά τα δικαστήρια θα έχουν πολλή δουλειά.