Καλωσορίσατε στο νέο site της IMG COMMUNICATION

Το νέο site της IMG COMMUNICATION http://imagehellas.gr είναι στον αέρα, εμπλουτισμένο με νέες δυνατότητες και λειτουργίες και μια νέα εικαστική προσέγγιση. Η έκδοση του νέου site διαθέτει νέες δυνατότητες παρουσίασης του περιεχομένου, που προσαρμόζονται στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet και κινητό.

Αναμένεται να αποτελέσει ένα νέο δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες της εταιρίας, αλλά και κάθε επισκέπτη ο οποίος μπορεί ολοκληρωμένα να ενημερωθεί για τη δομή και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, τις υπηρεσίες της, τους πελάτες της και το portfolio της IMG COMMUNICATION.

Η ενημέρωση και η πλοήγηση του επισκέπτη είναι εύκολη και γρήγορη ενώ το περιεχόμενο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα project και πελάτες της εταιρείας.

Επιπλέον οι επισκέπτες του site μπορούν να επικοινωνήσουν μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας για διάφορα θέματα που τους ενδιαφέρουν προκειμένου να ενημερωθούν. Επίσης υποψήφιοι συνεργάτες μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ενότητα Καριέρα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους.

Δείτε περισσότερα στο : http://imagehellas.gr