Καμμένος: Με τον Αλέξη θα φύγουμε μαζί- Μέχρι το Πάσχα των καθολικών θα κλείσει η αξιολόγηση

Αισιόδοξος ότι μέχρι το Πάσχα των Καθολικών, στις 27 Μαρτίου, θα έχει κλείσει η αξιολόγηση εμφανίσθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό star, ενώ τόνισε ότι θα πάει μέχρι τέλους με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στην πορεία της αξιολόγησης και προσπάθησε να κάμψει τις ανησυχίες, τονίζοντας ότι «η διαπραγμάτευση θα έχει ολοκληρωθεί πριν το Καθολικό Πάσχα και θα βρεθεί λύση για την Ελλάδα».

Μάλιστα, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει τελική λύση και στο θέμα του χρέους εκείνη τη χρονική περίοδο. «Θα είναι η αρχή της εκτόξευσης της χωρας», τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει τη κυβερνητική συνοχή και τη σταθερότητα επιχειρηματολόγησε πως τη σχέση του με τον πρωθυπουργό «την αμφισβήτησαν από το 2012. Θα πάμε μέχρι τέλους μαζί» και πρόσθεσε ότι «μου θυμίζει μία γειτονιά που προσπαθεί να βάλει στο ζευγάρι φωτιά. Αυτό το ζευγάρι δεν χωρίζει τόσο εύκολα».

Συγκεκριμένα για το Ασφαλιστικό ανέφερε ότι «θα συναποφασίσουμε και θα καταθέσουμε προτάσεις», παραδεχόμενος όμως ότι υπάρχουν διαφωνίες: «Να δούμε την τελική φάση», είπε.