2ο Φεστιβάλ Μπύρας στην Καλαμάτα

Ναι στις όμορφες εμπειρίες, Ναι στην ελληνική επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια. Ναι στην υπευθυνότητα. Πίνουμε πάντα υπεύθυνα!”. Αυτό ήταν το σύνθημα αλλά και το μήνυμα του 2ου φεστιβάλ μπύρας που πραγματοποιήθηκε αυτό το τριήμερο στην Καλαμάτα, στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας.

Ζυθοποιοί από την Πελοπόννησο, την Αθήνα, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Ικαρία και την Κρήτη, με περισσότερες από 350 ετικέτες βρέθηκαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα σε μια γιορτή του ελληνικού ζύθου, γαστρονομίας και μουσικής. Lager, Stout, Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner, έντονα αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών, γεύσεις από μαύρη σοκολάτα, βότανα, μέλι και τόσες άλλες, δροσιστικές, φρέσκιες απαστερίωτες.


Τις γουλιές του αγαπημένου καλοκαιρινού ποτού συνόδεψαν με τις νότες τους τα “Κίτρινα ποδήλατα”, οι JukeBox & friends, και η Μελίνα Κανά με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη.


Μπύρα, καλοκαίρι, ζεστές νύχτες, καλή μουσική και ο κόσμος θέλει διασκέδαση! Όλα αυτά μαζί αποτέλεσαν την συνταγή της επιτυχίας και της φετινής διοργάνωσης του Peloponnese Beer Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, της ΦΑΡΙΣ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

SHARE