200.000 φέρεται να έκλεψαν άγνωστοι δράστες από τον Παντελή Παντελίδη – Τι αναφέρεται στην αγωγή της οικογένειας

Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση της ποινικής δίωξης κατά αγνώστων που άσκησε πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Όπως δημοσιεύει το e-reportaz, στο icloud του τραγουδιστή ήταν αποθηκευμένα όλα τα προσωπικά δεδομένα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, όπως βίντεο και φωτογραφίες, αλλά και αδημοσίευτα τραγούδια και πρωτότυπες εκτελέσεις οι οποίες κλάπηκαν από τους δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα συμπεριέλαβε στην αγωγή ο δικηγόρος της οικογένειας, οι άγνωστοι αλλάζοντας τους κωδικούς στο Υoutube κατόρθωσαν να αποσπάσουν τεράστια κέρδη καθώς «… Το κανάλι που τηρούσε ο θανών στο Υoutube με εκατομμύρια χτυπημάτων, για το κάθε βίντεο όπως προκύπτει από τις ενδεικτικά προσκομιζόμενες εκτυπώσεις video clips από το κανάλι του Υoutube από την εμπορική εκμετάλλευση των οποίων ο Παντελής δικαιούταν ποσοστά με βάση την οικεία σύμβαση με την δισκογραφική του εταιρεία ήταν ιδιαίτερα θελκτικό για τους δράστες….
Έτσι οι δράστες κατάφεραν επηρεάζοντας τα στοιχεία του υπολογιστή, εξαπατώντας τους ενδιαφερόμενους και παριστάνοντας ψευδώς ότι είναι νόμιμοι διαχειριστές και δικαιούχοι του καναλιού, αφενός μεν την απόσπαση τεράστιων χρηματικών ποσών μέσω της αλλαγής του αριθμού λογαριασμού στον οποίο κατατίθεντο τα χρήματα του δικαιούχου και αφετέρου την παρεμπόδισή μας από το να λάβουμε γνώση σχετικά με τα ποσά που κατατέθηκαν για το κάθε βίντεο…».

Oι συγγενείς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη υπολογίζουν ότι το όφελος των δραστών από την παραβίαση του Youtube αγγίζει το ποσό των 200.000 ευρώ από τις προβαλλόμενες διαφημίσεις και μόνο!

Mετά από αυτή την εξέλιξη αναμένουμε να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες του τμήματος ηλεκτρονικής Δίωξης, που έχει αναλάβει την υπόθεση.