Χωρίς δελτίο απόψε το Mega – Στάση εργασίας των δημοσιογράφων

Δεν θα μεταδοθεί απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς οι δημοσιογράφοι πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 6 το απόγευμα διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων.

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε στάση εργασίας από τις 18:00 έως τις 22:00 για σήμερα ενώ σημειώνεται πως από τις 6 το πρωί της Παρασκευής η ΠΟΕΣΥ έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία για το ασφαλιστικό σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Για τη σημερινή στάση εργασίας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» για σήμερα Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 από τις 18:00 έως τις 22:00.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, καθώς και για την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:

· Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.

· Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.