Βόλεϊ: Έτοιμος για τίτλο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με μεγάλο αβαντάζ την καλή ψυχολογία αλλά και το πλεονέκτημα έδρας που έχει πλέον αποκτήσει, θα προσπαθήσει να κάνει την ολική ανατροπή στη σειρά των τελικών, μετά τις δύο νίκες με 3-0 και 3-2 σετ στον δεύτερο και τρίτο τελικό (προηγείται με 2-1 στις νίκες). Χρειάζεται μόνο μία για να κατακτήσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος.
Το μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών προσπαθεί να διαχειριστεί ο Αργεντινός προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα: «Έχουμε πράγματι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πήραμε δύο νίκες μετά από καλές εμφανίσεις και αυτό δεν είναι τυχαίο. Όμως, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες. Δεν είναι καλός ο τίτλος του φαβορί αυτές τις στιγμές. Μικρές λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο και η πίεση στους παίκτες είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει. Έχει και την εμπειρία και καλούς παίκτες. Αυτός ο ενθουσιασμός που υπάρχει στους οπαδούς μας δεν θέλω να περάσει στο μυαλό μας τώρα. Πρέπει να κάνουμε επαγγελματική διαχείριση της κατάστασης. Κοιτάμε το παιχνίδι μας, την τακτική μας και την ηρεμία μας. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε χρόνο για πανηγύρια».
Στο πλευρό των παικτών του Χόρχε Ελγκέτα, (σήμερα το απόγευμα στις 19.00) αναμένεται να βρεθούν 8.000 οπαδοί του δικεφάλου.