Τζούλια Ρόμπερτς: Χάνει σιγά σιγά το φως της

Η διάσημη ηθοποιός κρύβει ένα συγκλονιστικό μυστικό για την υγεία της, υποστηρίζει το National ENQUIER.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του National ENQUIRER η Τζούλια Ρόμπερτς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την θέλει να πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα και να χάνει σταδιακά την όρασή της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του radaronline.com που επικαλείται το National ENQUIRER, η αιώνια Pretty Woman γεννήθηκε τυφλή από το ένα μάτι, ένα μυστικό που δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ.
Τώρα, η όραση της έχει αρχίσει να φθίνει και από το άλλο, με αποτέλεσμα η οριστική τύφλωση να θεωρείται θέμα χρόνου.

Για το λόγο αυτό εμφανίζεται όλο και πιο συχνά με γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, πηγή του περιβάλλοντός της αποκάλυψε ότι κανονικά δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί και, όταν κάποια στιγμή την σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί, κοντά στο σπίτι της στο Μαλιμπού, την άφησαν να φύγει επειδή ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς.
Η υγεία της 48χρονης, λαμπερής σταρ επιδεινώνεται συνεχώς. Τελευταία, η Ρόμπερτς διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα «που την κάνει να αισθάνεται κουρασμένη και δυστυχής, λόγω του πόνου που νιώθει στις αρθρώσεις».

Επιπλέον, το 1980 διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα (την οποία ξεπέρασε), αλλά της άφησε υποτροπιάζοντα πόνο στο κεφάλι και στην πλάτη. Δυστυχώς, με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Τζούλια Ρόμπερτς πάσχει πλέον από κατάθλιψη και είναι πολύ δύσκολο να έχει αρμονικές σχέσεις με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από το περιβάλλον της ηθοποιού για την κατάσταση της υγείας της, αναφέρει το περιοδικό το οποίο επικαλείται αξιόπιστες πηγές