Τζιχαντιστές Αλβανοί υψώνουν θρασύτατα τις σημαίες τους στα χωριά της Αλβανίας. Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στη La Repubblica, για τους κινδύνους από τους φανατικούς.

Από ετών η Αλβανία, όπως έχουμε αποκαλύψει παλαιότερα, είναι χώρα προμηθεύτρια οπλισμού στους τζιχαντιστές και με εκατοντάδες φανατικούς μουσουλμάνους.

Χώρα πρωταθλήτρια στην παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ως « Κολομβία της Ευρώπης» αλλά και στην παράνομη σχέση με τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Στρατού, αδελφούς μουσουλμάνους κατά τα άλλα.

Μετά τις ήττες τους στους πολέμους της Συρίας από το καθεστώς του Ασαντ αλλά και στην ανάμιξη εκεί Τουρκίας- Ρωσίας- Ιράν, επιστρέφουν στις χώρες τους πολλοί « μαχητές» εγκληματίες του ICIS. Όπως στην Αλβανία, όπου είναι εκατοντάδες οι μουσουλμάνοι πολεμιστές, που έχουν επιστρέψει και αρχίζουν να προκαλούν αντί να λουφάξουν. Να δείχνουν σκληρές διαθέσεις βίας και αίματος. Συναγερμός έχει σημάνει γι αυτό, σύμφωνα με τη La Repubblica, στις μυστικές υπηρεσίες της Ιταλίας από τη ριζοσπαστικοποίηση νεαρών Aλβανών και τη στρατολόγησή τους από τους τζιχαντιστές.

Αυτό υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα σε ρεπορτάζ της με τίτλο «Οι σημαίες του Ισλαμικού Κράτους υψώνονται σε χωριά της Αλβανίας», που σημειώνει ότι ο «συναγερμός» έρχεται από τη γείτονα χώρα και ειδικά από τα χωριά στα σύνορα με το Κόσσοβο, όπου ήδη έχουν υψωθεί οι μαύρες σημαίες των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

«Πρόκειται για πυριτιδαποθήκη. Η Ιταλία γίνεται μια εκτεθειμένη χώρα», αναφέρει στην εφημερίδα πηγή από τις ιταλικές υπηρεσίες πληροφοριών. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος εντοπίζεται στην επαρχία της Πούλια, που συνορεύει με την Αλβανία όπου πιστεύεται ότι εκεί δρα κατά κύριο λόγο η αλβανική μαφία του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών.

Η Αλβανία, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το Ισλαμικό Κράτος ήταν από τις χώρες που «τροφοδότησαν» περισσότερο τον στρατό του ενώ υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1000 άτομα έχουν μεταβεί στη Συρία και εντάχθηκαν στον στρατό του ISIS.
Το τελευταίο διάστημα όμως, η ροή προς τη Συρία έχει μειωθεί γεγονός που ανησυχεί τις ιταλικές αρχές που πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται και στην εμβάθυνση της ριζοσπαστικοποίησης που παρατηρείται στην Αλβανία το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά τους, οι αλβανικές υπηρεσίες έχουν χαρακτηρίσει ως «εξαιρετικά επικίνδυνους» περίπου δέκα ιμάμηδες, οι δύο από τους οποίους είναι φυλακισμένοι. Από αυτούς, ο πιο επικίνδυνος θεωρείται ο Αλμίρ Ντάτσι, ο οποίος πιστεύεται ότι σκοτώθηκε τον περασμένο Απρίλιο στη Συρία. Μέχρι τότε όμως στρατολόγησε στη Λεσνίκα της Αλβανίας, όπου βρισκόταν το τζαμί του, εκατοντάδες άνδρες οι οποίοι θεωρείται, σύμφωνα με την Ρεπούμπλικα ότι είναι εκείνοι μαζί με άντρες από το Ζαγκορκάν και το Ρεμένι που κάνουν τώρα την Ευρώπη να τρέμει.

-Με όπλα που διακινήθηκαν από Αλβανούς έγιναν οι δολοφονικές επιθέσεις των Τζιχαντιστών στο Παρίσι, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της ιταλικής τηλεόρασης RAI!

“ΑΛΒΑΝΙΑ: Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ”

Με τον εύγλωτο τίτλο «Αλβανία πύλη του Τζιχάντ”, η κάμερα της RAI έδειξε αρχές τοπυ 2016 πώς γινόταν το λαθρεμπόριο όπλων από τους Αλβανούς!

Ο φακός έφτασε στη λίμνη Σκόδρα της Αλβανίας, όπου μέσα στη νύχτα “συλλαμβάνει” αλβανικές βάρκες περνούν όπλα στο Μαυροβούνιο για να προωθηθούν στους πελάτες και τους στόχους…

Οι Αλβανοί διακινητές ισχυρίζονται ότι τα περισσότερα όπλα είναι αυτόματα AK-47 Καλάσνικοφ και το κόστος τους κυμαίνεται μεταξύ 400 και 450 ευρώ, ενώ οι χειροβομβίδες από 60 έως 70 ευρώ!

Τα όπλα διακινούνται επίσης με βάρκες ή αλιευτικά σκάφη από Δυρράχιο και Αυλώνα, για να φθάσουν στα χέρια των τρομοκρατών ή τη μαφία!

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι τα όπλα που αγοράζονται ακριβώς μέσω αυτών των καναλιών, έχουν χρησιμοποιηθεί και στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015!

Ακόμη, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση, υπάρχουν πάνω από χίλιοι Αλβανοί που αγωνίζονται σε εξωτερικούς πολέμους, καθιστώντας έτσι την Αλβανία στη χώρα με τους περισσότερους Τζιχαντιστές της Ευρώπης!