Τσίπρας σε ρόλο Πάγκαλου – Ετοιμάζεται να στείλει τους “οκτώ” στον Ερντογάν και κατά τη συνήθειά του προαναγγέλει αποφάσεις της Δικαιοσύνης!!!

Όπως μεταδίδει το Κυρπιακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τούρκος Πρόεδρος Νταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στους οπαδούς του, αποκάλυψε ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, τον διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα εντός του επόμένου 15νθημέρου  θα έχει απελάσει στην Τουρκία τους οκτώ αξιωματικούς που απέδρασαν από την γειτονική χώρα με ελικόπτερο και ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Είναι δυνατόν όμως να έχει υποσχεθεί τέτοιο πράγμα ο Έλληνας πρωθυπουργός;

Αν δεν κάνω λάθος αύριο Δευτέρα οι “οκτώ” παρουσιάζονται στο αυτόφωρο. Άντε οι δικηγόροι τους να πάρουν καμιά 48ωρη αναβολή για καλύτερη προετοιμασία, αλλά όπως και να έχει η δίκη θα ξεκινήσει το πολύ την Τετάρτη.

Πώς γνωρίζει ο κ. Τσίπρας την απόφαση του δικαστηρίου;
Και αν οι “οκτώ” αθωωθούν και αφεθούν ελεύθεροι;
Κι αν ζητήσουν κι από άλλες χώρες άσυλο;

Τελικά θα τους τσουβαλιάσει όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ με τον Οτσαλάν και θα τους στείλει “πεσκέσι” στον Ερντογάν που είναι έτοιμος να επαναφέρει τη θανατική ποινή;
Θα συνιστούσαμε στον Πρωθυπουργό να είναι πιο προσεκτικός αλλά έχοντας καλή πίστη, δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που είπε ο Ερντογάν είναι αλήθεια;