«Τρέλα» στα Γρεβενά για τον «χρυσό» Τεντόγλου -Το απόγευμα η απονομή και ο εθνικός ύμνος

Τι κι αν είναι μόλις 20 χρόνων και δεν έχει εμπειρία σε διοργανώσεις αυτού του επιπέδου; Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να σταθεί περίφημα σε έναν τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να δείξει το πλούσιο ταλέντο του απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μήκος.

Ο Γρεβενιώτης άλτης, το νεαρότερο μέλος της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση, χάρισε στιγμές χαράς και υπερηφάνειας σε όλους τους Έλληνες. Ειδικότερα, όμως, στην ιδιαίτερη πατρίδα του επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού και μεγάλης ικανοποίησης. «Θερμά συγχαρητήρια, σε ευχαριστούμε που μας κάνεις να αισθανόμαστε υπερήφανοι ως Γρεβενιώτες και Έλληνες, εύχομαι πολλές ακόμη επιτυχίες για το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης. Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης το δημαρχείο της πόλης θα παραμείνει φωταγωγημένο σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018.

«Όνειρο ζούμε μη μας ξυπνάτε!», γράφει η Γυμναστική Ένωση Γρεβενών στη σελίδα της στο Facebook. Και ο σύλλογός του συνεχίζει: «Ο Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή της Ευρώπης!! Χρυσός νικητής κατάφερε να στεφθεί ο απίθανος Μιλτος στο 24o Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών στο Βερολίνο με άλμα στα 8.25 και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την ανωτερότητα του και την κυριαρχία του έναντι των αντιπάλων του.

»Πέταξε σαν αετός στην κορυφή της Ευρώπης παίρνοντας μαζί του στα φτερά όλους τους Γρεβενιώτες αλλά και όλους τους Έλληνες φίλους του στίβου χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και διεθνούς καταξίωσης. Η Γυμναστική Ένωση Γρεβενών, η πόλη των Γρεβενών αλλά και όλη η Ελλάδα σήμερα υποκλίνεται στο μεγαλείο του αθλητή που με την αγωνιστική του συνέπεια μας έχει χαρίσει στιγμές ανυπέρβλητης αθλητικής αξίας με κορυφαία όλων τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή). Τα λόγια είναι φτωχά και οι λέξεις δεν αρκούνε για να σου πούμε οι φίλοι σου πόσο σε καρτερούμε!!!».

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Έλληνα πρωταθλητή θα γίνει σήμερα, στις 21:30.