«Τρέχει» την ΠΑΕ ο Αλαφούζος μέχρι τις 30 Ιούνη, επιβεβαίωσε για Γκραντ ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Γιάννης Αλαφούζος και το υπάρχον διοικητικό σχήμα ανέλαβε να τρέξει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έως το τέλος του Ιούνη οπότε και προβλέπεται να γίνει η μεταβίβαση του τριφυλλιού στον Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έλαβε τη διαβεβαίωση από τον Αλαφούζο ότι θα διευθετήσει όλες τις άμεσες οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται στην ομάδα για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα ενόψει της νέας σεζόν, ενώ θα έχει πλήρη εικόνα για όποιες κινήσεις γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση, μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και αναλάβει το κονσόρτσιουμ “Pan Asia” τα ηνία της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της συζήτησης των δύο ανδρών και των νομικών συνεργατών τους, ο Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη έτοιμη τη λύση του Αβρααμ Γκραντ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το “deal”.

Επιπλέον τα 27 εκατ. ευρώ του ασιατικού κονσόρτσιουμ προβλέπεται να μπουν στην ΠΑΕ μετά τις 30 Ιουνίου και την οριστικοποίηση όλων των μερών της συμφωνίας παραχώρησης της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρίας!