Τι κι αν ήταν το AIDS τελικά η αιτία θανάτου του Prince;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «National Enquirer», ο Prince ήταν φορέας του HIV, όμως, αρνήθηκε τις θεραπείες επειδή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά και τελικά η ασθένεια τον νίκησε.

Επικαλούμενο πηγή από την αμερικανική μουσική βιομηχανία, το περιοδικό αναφέρει πως η διάγνωση ότι έπασχε από AIDS έγινε πριν από περίπου έξι μήνες.

«Ήταν σε κακή κατάσταση. Οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει ότι οι τιμές των αιματολογικών εξετάσεων ήταν κάθε άλλο παρά φυσιολογικές και ότι η θερμοκρασία του σώματός του ήταν πολύ χαμηλή. Ήταν αδύναμος, είχε έλλειψη σιδήρου, έντονες ναυτίες, ενώ δεν είχε καθόλου όρεξη για φαγητό», αναφέρει –ανωνύμως- η πηγή.

Παράλληλα, το δημοσίευμα παραθέτει και μαρτυρία υπαλλήλου του φαρμακείου στο οποίο πήγαινε ο Prince, το οποίο περιγράφει το διάλογο που είχαν με τον τραγουδιστή το βράδυ πριν πεθάνει: «έδειχνε χάλια! Του είπαμε “προσευχόμαστε για εσάς” και απάντησε μέσα από τα δόντια του “ίσως αν προσευχόσασταν για μένα πριν από ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τώρα”. Μετά μας χαιρέτησε και μας είπε “όπως και να ‘χει, ευχαριστώ”».

Κανονικά το ερώτημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι γιατί μας ενδιαφέρει η αιτία θανάτου του διάσημου τραγουδιστή. Θα βοηθηθεί η επιστήμη από την πληροφορία, ή μήπως θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι;

SHARE