Θετικές αντιδράσεις από όλα τα στελέχη της ΝΔ για την απόφαση Μητσοτάκη για την ΟΝΝΕΔ

Θετικές είναι μέχρι στιγμής οι αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ από όλες τις πτέρυγες του κόμματος, για την απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη να διαλύσει την ΟΝΝΕΔ και να την επανιδρύσει πάνω σε νέες υγιείς βάσεις.

Στα social media μόνο θετικές απόψεις και σχόλια καταγράφονται και είναι σημαντικό ότι ακόμα και πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ ή κορυφαία στελέχη της τάσσονται υπέρ της απόφασης Μητσοτάκη, αφού η εικόνα που εξέπεμψε το τριήμερο του Συνεδρίου ήταν
εικόνα παλαιοκομματική από την οποία ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του κόμματος θέλει να ξεφύγει.

Η νοοτροπία που βγήκε ως εικόνα του Συνεδρίου είναι η εικόνα της παρακάμαρας, της εκλογονοθείας και της σήψης που έφερε την Ελλάδα στο σημερινό χάλι, και η κοινωνία θέλει να ξεπεράσει.

Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν να υιοθετήσει μια τέτοια εικόνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε ως σύνθημά του τις λέξεις “Από την αρχή”.

Ο αντίκτυπος από την απόφασή του είναι θετικός και αυτό αποτυπώνεται στις αντιδράσεις των βουλευτών και των στελεχών της ΝΔ, οι οποίες δείχνουν το κλίμα που υπάρχει.
Πρώτοι οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος

Υπέρ της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει προσωρινό λουκέτο στην ΟΝΝΕΔ και να προχωρήσει στην επανίδρυσή της τάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως έγραψε στο Twitter.

1-crop
Η στάση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ξεχωριστή σημασία αφού εκτός από αντιπρόεδρος του κόμματος ήταν και ο νικητής του συνεδρίου-φιάσκο, κερδίζοντας τη μερίδα του λέοντος στην Κεντρική Επιτροπή.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κωστής Χατζηδάκης

2-crop
Με την ενέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη επικροτούν και άλλοι βουλευτές.
Κακλαμάνης: Πρόεδρε, πήρες δύσκολη αλλά γενναία πολιτική απόφαση. Την στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου.

Κουμουτσάκος: Η ΟΝΝΕΔ απελευθερώνεται από παθογένειες, πρακτικές κ´νοοτροπίες που την κρατούσαν δέσμια στο χθες του φατριασμού κ´των πελατειακών σχέσεων.
Κικίλιας: Η κοινωνία ζητάει καθαρές κουβέντες και πολιτικές.Όλα στο φως πρώτα στο σπίτι μας. Συνεπής με το αύριο ο @kmitsotakis @ONNED”

3-crop
Επίσης και στελέχη της ΝΔ και παλιοί ΟΝΝΕΔίτες
Βουλγαράκης: Όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ήταν πραγματικά απογοητευτικά. Πάντα είχαμε εντάσεις και κόντρες. Και σκληρές μάλιστα. Ποτέ δε φτάσαμε, παρ όλα αυτά, σε αδιέξοδο. Είναι κρίμα , αυτή τη δύσκολη στιγμή , που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί ξανά τη ΝΔ και ελπίζει να είναι σε θέση να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα, να υπάρχει αυτή η εικόνα. Αδικεί και τη ΝΔ και την ΟΝΝΕΔ…
Οικονόμου: Σεβασμός στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ ειναι να τερματιζεις τον εξευτελισμό και την απαξίωση, ο @kmitsotakis έκανε αυτό που άλλοι δεν τόλμησαν
Λυκoυρέντζος: Συμφωνώ και στηρίζω την πρωτοβουλία του Προέδρου κ.Κ.Μητσοτάκη για την επανίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας και την αναγέννησή της.

Πηγή: rigillis18.blogspot.gr