«Θα σας κάνουμε Σοβιετία». Νέα εξαχρείωση του Κουτσόγιωργα του ΣΥΡΙΖΑ.

Tο παραλήρημα Πολάκη συνεχίζεται και αποκαλύπτει αφενός την ευλογία από Τσίπρα- Μαξίμου για τέτοιες προκλήσεις και αφετέρου την καλλιέργεια ενός πνεύματος αριστερού αυταρχισμού, παλαιοκομμουνιστκού τύπου.

Μειωτικός και καταφρονητικός προς τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και με απειλές  ρεβανσισμού, κομμουνιστικού τύπου δήθεν ηρωικής εποχής, κάτι που δεν κάνει ούτε το ΚΚΕ πλέον. Για ακόμη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εμφανίζεται προκλητικός σε δημόσιες τοποθετήσεις του. Αυταρχικές, αντιδημοκρατικές, υπουργικού και πολιτικού τραμπουκισμού.

Αυτη την φορά με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο κ.Πολάκης με φωτογραφία του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Παππά αγκαλιά και την φράση «Η Ελλάς κατακτά το διάστημα», το σχόλιο του υπουργού με τεχνοτροπία σοσιαλιστικού ρεαλισμού που θυμίζει αισθητική Ενβέρ Χότζα της κομμουνιστικής Αλβανίας γράφει άκρως προκλητικά «Οχι Κολομβία, ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου».

Δείτε την ανάρτηση του:

Και όλα αυτά ενώ μόλις προχθές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στήριξε δημόσια τον κ.Πολάκη, στην επίσκεψη του στο Υπουργείο Υγείας.

Το σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη για την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Κατά τη χθεσινή ομιλία του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο ζόφος των εκβιασμών, της χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, των συγκρουόμενων μηχανισμών του βαθέως κράτους, της σύγκρουσης συμμοριών, της διάχυτης βίας, του οργανωμένου εγκλήματος, τείνουν να μετατρέψουν τη χώρα σε Κολομβία».