«Θα ξεπουλήσουν το σύμπαν, για να σώσουν το τομάρι τους», λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφρομή την υπογραφή της συμφωνίας για τον ΟΛΠ. Ωστόσο, τα βέλη της ήταν δηλητηριώδη κυρίων για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Οι Τσίπρας, Δρίτσας αφού πούλησαν τον λαό, πουλούν το λιμάνι. Αναμενόμενο. Θα ξεπουλήσουν το σύμπαν για να σώσουν το τομάρι τους», έγραψε , το βράδυ της Παρασκευής, στον λογαριασμό της στο Twitter.

zoi-t

Σε συνέντευξή της στην ισπανική ιστοσελίδα tmex.es, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι δεν έχει καμία απολύτως προσδοκία την Κυβέρνηση Τσίπρα:

«Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την εξουσία, αντί του λαού. Επέλεξε να μην διαπραγματευθεί το δημόσιο χρέος, να μην χρησιμοποιήσει τα εργαλεία και τις αποδείξεις που είχε στα χέρια του, που αποδεικνύουν ότι το ελληνικό χρέος είναι παράνομο, απεχθές και μη βιώσιμο. Επέλεξε να φορτώσει τη χώρα με περισσότερο χρέος, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε νεογέννητο στην Ελλάδα χρωστάει σήμερα 41.000 ευρώ. Επέλεξε να επιτεθεί στην κοινωνία για να παραμείνει στην κυβέρνηση. Δεν έχω καμία προσδοκία από την κυβέρνησή του».

«Πρέπει ο ελληνικός λαός να εκπροσωπηθεί από μια κυβέρνηση που θα εργάζεται για την ευημερία, τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη» , ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ χαρακτήρισε παράνομη και εγκληματική συμπεριφορά τις αποφάσεις των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών θεσμών το περασμένο καλοκαίρι.