Ταρτούφος

Η γνωστή κωμωδία του Μολιέρου, ο ‘Ταρτούφος’, καταπιάνεται με τα μεγάλα ελαττώματα των ανθρώπων, τα οποία αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο του βασικού θεατρικού ήρωα. Ο ‘Ταρτούφος’ είναι ένας λάγνος εγωιστής, ένας αρρωστημένος υποκριτής, που εμπορεύεται την εμπιστοσύνη των άλλων προς το συμφέρον του και δεν διστάζει να τους εξαπατά με οποιονδήποτε τρόπο. Κάποια στιγμή όμως, η μάσκα της υποκρισίας πέφτει, η φιληδονία του και η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του τον προδίδουν, ενώ ο ίδιος ταπεινώνεται και τιμωρείται.

Για δεύτερη χρονιά, στο θέατρο ‘Τζένη Καρέζη’, Ακαδημίας 3, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία εξαιρετική μεταφορά του έργου, σκηνοθετημένη από τον Αιμίλιο Χειλάκη. Συμπρωταγωνιστούν ο Άλκης Κούρκουλος, στον ομώνυμο ρόλο και η Αθηνά Μαξίμου.

Διάρκεια: 105 ‘
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Αιμ. Χειλάκης, Μ. Δούνιας
Ερμηνεύουν: Αιμ. Χειλάκης, Άλ. Κούρκουλος, Ρ. Οικονομίδου, Αθ. Μαξίμου.
Σκηνικά-Κοστούμια: Κ. Ζαμάνης.
Μουσική: Λ. Πηγούνης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη 18:00: τιμή εισιτηρίου 18 ευρώ, 14 ευρώ (φοιτητικό), 10 ευρώ (ΑΜΕΑ, άνεργοι) Πέμπτη 21:00: τιμή εισιτηρίου 18 ευρώ, 14 ευρώ (φοιτητικό), 10 ευρώ (ΑΜΕΑ, άνεργοι) Παρασκευή 21:00:τιμή εισιτηρίου 16 ευρώ γενική είσοδος

Σάββατο 18:00 & 21:00: Απογευματινή: τιμή εισιτηρίου 16 ευρώ, γενική είσοδος
  Βραδυνή: τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ, γενική είσοδος

Κυριακή 19:00: τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ, γενική είσοδος

Γράφει η Αγγελική Γρατσία