ΣΥΡΙΖΑ: Φαιδρές και χυδαίες οι δηλώσεις Γεωργιάδη

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση για την μεταγωγή του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Άθλιες, φαιδρές και χυδαίες, χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδη για «ρουσφέτι» της κυβέρνησης στον Κουφοντίνα και δεσμούς με την τρομοκρατία. Κάνει δε λόγο για προσπάθεια επαναφοράς στο προσκήνιο ακροδεξιών συνωμοσιών. Ακολουθεί η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις άθλιες δηλώσεις Γεωργιάδη

«Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και η Ν.Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία. Το να αποκαλεί “ρουσφέτι” της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι «δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση».