Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον Γ. Δημαρά

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πολιτικός κόσμος στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά, για την απώλεια του 38χρονου γιού του.

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», ανέφερε σε μήνυμά του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η τραγική είδηση της απώλειας της ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Οικολόγοι Πράσινοι σημείωσαν: «Συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαράκαι στην οικογένειά του,τα θερμάμαςσυλλυπητήρια για τηναπώλεια του γιού τους».