Στο “κόκκινο” η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας: Πού παρουσιάζονται προβλήματα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας λόγω της βροχόπτωσης που πλήττει την πρωτεύουσα από τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Με υπομονή καλούνται να “οπλιστούν” οι οδηγοί που κινούνται αυτήν την ώρα στους δρόμους της Αθήνας, καθώς η βροχή ήταν η αιτία για καθυστερήσεις σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους.

Ειδικότερα, μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αθηνών-Λαμίας – όπου και καταγράφεται το μεγαλύτερο πρόβλημα- στην Ποσειδώνος, στη λεωφόρο Κηφισίας, αλλά και στη Μεσογείων.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση της Τροχαίας, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται, αυτήν τη στιγμή, στην Αθηνών – Λαμίας, στην Ιερά Οδό, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Πέτρου Ράλλη, αλλά και στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Μετ’ εμποδίων διενεργείται η κυκλοφορία και στην κάθοδο της Κηφισίας, ενώ παρόμοιο είναι το σκηνικό και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, και αύριο, Τρίτη θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων. Ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ και σε περιοχές της Αθήνας, του Αμαρουσίου και της Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.