Στο «Nick Galis Hall» ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ Αρης-Παναθηναϊκός

Η πρόταση του Άρη βρήκε σύμφωνο τον Παναθηναϊκό και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο» στις 18 Φεβρουαρίου.

Η περίπτωση να διεξαχθεί ο τελικός στη Λάρισα απορρίφθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας, ο Άρης είχε ζητήσει ο τελικός να γίνει στο Αλεξάνδρειο και ενώ η ΕΟΚ πρότεινε κλήρωση ανάμεσα στο Ηράκλειο και το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πήρε την τελική απόφαση και έληξε τις διαβουλεύσεις. Πρότεινε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στη φυσική έδρα του Άρη.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε από τη στιγμή που ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» να υπάρξει ο απαραίτητος διαχωρισμός του κλειστού στη μέση, προκειμένου να καλυφθούν ισομερώς οι ανάγκες των δύο φιναλίστ για τα εισιτήρια που θα μοιράσουν στους οπαδούς τους.
Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 17:00 το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή των φιλάθλων και των δύο ομάδων. Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν σε Άρη και Παναθηναϊκό Superfoods θα καθοριστεί μέσα στις επόμενες μέρες.
Γράφει ο Γιώργος Γκάμαρης